Search This Blog

Sunday, May 12, 2013

Kathmandú -waiting for Trilo

Waiting for Trilo and family

Katmandú, un espejo en el cielo                                             

katmanduAprofitem per recomanar-vos aquesta pel•lícula de directora de cinema Icíar Bollaín, que s’acaba d’estrenar sobre  el treball i les dificultats d’una jove mestra catalana que un dia decideix implicar-se en l’educació dels infants del Nepal. 
La pel·lícula és una bona manera de conèixer el treball que moltes persones realitzen de forma voluntària tant al Nepal, com en molts altres països, on la situació dels infants i les dones és molt precària i vulnerable, a causa de la  situació d’extrema pobresa que pateix una gran part de la població.
Arrel de la pel·lícula s’han fet programes a diferents mitjans de comunicació, us destaquem No t'ho perdis del canal 33 on es parla del Nepal, amb l'emissió de les opinions de la Merche, laMarta i el Ramon

Aprofitem també per recomanar-vos Destino España de TVE1 on un dels protagonistes és el nostre amic i soci d’Amics del Nepal Dik Bahadur.

Apadrinament

Treballem per millorar les condicions de vida dels infants, joves, dones i altres col·lectius desfavorits del Nepal, en el camp de la salut, l’educació i el desenvolupament comunitari en un marc de sostenibilitat i respecte a la cultura nepalesa.

L’Espai Nepal de l’associació www.amicsnepal.org (Diputació 296, Barcelona)

Bhaktapur -estades solidàries 2012


Today we went to Bhaktapur for a visit. We found lots of old memorable things that belonged to different kings. There was a place called the palace of 55 windows which was built by Pratap Malla, the King  of Nepal at that time. We took lots of pictures and we did shopping as well as we have enjoyed ourselves very much with our catalan friend

No comments: